28 & 29 AUGUSTUS 2020
1905

Beste Pleinpop (muziek) liefhebber,

Het Pleinpopteam organiseert dit jaar op zaterdag 31 augustus al weer voor de 11e keer het gratis festival in het Kloosterpark te Schijndel. Vol enthousiasme is de organisatie elk jaar weer in staat om een divers en voor vele mensen aantrekkelijk festival te organiseren. 

Het Pleinpopteam is dankbaar voor de vele support van alle vrijwilligers bij de opbouw, het draaien van heel het festival en het achteraf weer zorgen dat het park netjes achtergelaten wordt. Zonder al deze vrijwilligers kon Pleinpop niet bestaan! 

Pleinpop Schijndel is een gratis festival omdat de organisatie het belangrijk vindt dat het publiek op een laagdrempelige manier kennis kan maken met nieuwe muziek van veelal jonge veelbelovende bands. De reden waarom we jou nu benaderen is het verzoek om door middel van een eenmalige jaarlijkse bijdrage van €50,- je aan te sluiten bij de club ‘vrienden van Pleinpop Schijndel’.  We denken dat door een vaste club ‘vrienden van Pleinpop Schijndel’ die elk jaar als sponsor een steentje bij willen dragen het voor ons blijft lukken om dit leuke kleinschalige festival elke keer opnieuw weer kostendekkend te kunnen draaien!

Als je bereid bent om ‘vriend van Pleinpop Schijndel’ te worden maak dan €50,- over op NL80RABO0130862576  t.n.v. Stichting Pleinpop Schijndel o.v.v. ‘vriend van Pleinpop Schijndel’

Bedankt voor je bijdrage, blijf vooral gezellig komen dan beloven wij dat we er elke keer weer een mooi feestje van gaan maken!

Met een muzikale festivalgroet,
Het Pleinpopteam 

P.S. Mocht je in je eigen netwerk nog meer potentiele ‘sponsor vrienden’ kennen zou je deze link dan aan hen willen doorsturen?