2 & 3 SEPTEMBER 2022
1905

Beste Pleinpop (muziek) liefhebber,

Het Pleinpopteam organiseert dit jaar op zaterdag 3 september alweer voor de 12e keer het gratis festival in het Kloosterpark te Schijndel. Vol enthousiasme is de organisatie elk jaar weer in staat om een divers en voor vele mensen aantrekkelijk festival te organiseren. 

Het Pleinpopteam is dankbaar voor de vele support van alle vrijwilligers tijdens de opbouw, de hulp op het festival en het achteraf zorgen dat het park weer netjes achtergelaten wordt. Zonder al deze vrijwilligers kan Pleinpop niet bestaan! 

Pleinpop Schijndel is een gratis festival omdat de organisatie het belangrijk vindt dat het publiek op een laagdrempelige manier kennis kan maken met nieuwe muziek van veelal jonge veelbelovende bands. De reden waarom we jou nu benaderen is het verzoek om door middel van een eenmalige jaarlijkse bijdrage van €50,- je aan te sluiten bij de ‘vrienden van Pleinpop Schijndel’ club. We geloven dat door een vaste club ‘vrienden van Pleinpop Schijndel’, die elk jaar als sponsor een steentje bijdraagt, het voor ons mogelijk blijft om dit leuke kleinschalige festival elke keer opnieuw weer kostendekkend te kunnen draaien!

Als je bereid bent om ‘vriend van Pleinpop Schijndel’ te worden maak dan €50,- over op NL80RABO0130862576  t.n.v. Stichting Pleinpop Schijndel o.v.v. ‘vriend van Pleinpop Schijndel’

Bedankt voor je bijdrage, blijf vooral gezellig komen dan beloven wij dat we er elke keer weer een mooi feestje van gaan maken!

Met een muzikale festivalgroet,
Het Pleinpopteam 

P.S. Mocht je in je eigen netwerk nog meer potentiele ‘sponsor vrienden’ kennen zou je deze link dan aan hen willen doorsturen?