Menu

Actueel

Over pleinpop

Pleinpop is een jaarlijks terugkerend gratis toegankelijk festival dat plaats vindt in het Kloosterpark te Schijndel. Op Pleinpop kun je genieten van spectaculaire, veelbelovende bands in een sfeervol aangekleed park. Het festival zal plaats vinden op zaterdag 26 augustus 2017 en begint om 14 uur.

De organisatie van Pleinpop is in handen van zes jonge gedreven krachten die vanuit hun passie voor muziek en hun binding met Schijndel een festival willen organiseren en zo een bijdrage willen leveren aan een cultureel Schijndel. Daarnaast wil het festival bezoekers verrassen met talentvolle bands uit binnen- en buitenland, maar wil het ook een broedplaats zijn voor regionaal talent.

Met de brede betrokkenheid van ondernemers, vrijwilligers, gemeente, horeca, (internationale) bands, kunstenaars, collega festivals en natuurlijk de bezoekers bouwt Pleinpop ieder jaar weer verder aan een nog muzikaler en sfeervoller festival waar iedereen trots op is.

Play on spotify
Pleinpop 2017 playlist | 40 songs

Sfeerbeelden

Bekijk foto albums

Hoe kom je er?

Het Kloosterpark kun je met de auto het gemakkelijkste bereiken door naar Sporthal Dioscuren te rijden op Bunderstraat 6a Schijndel. Hier is een grote parkeerplaats aanwezig. Als je links langs de sporthal af loopt zie je de entree van het Kloosterpark.

Met openbaar vervoer kun je het beste de 159 vanuit 's-Hertogenbosch of Veghel pakken of de 156 vanuit 's-Hertogenbosch of Eindhoven en uitstappen bij halte Kluisstraat. Vanaf hier is het 5 รก 10 minuten lopen naar het Kloosterpark.