27 & 28 AUGUSTUS 2021

Verdrietig nieuws: Pleinpop 2021 gaat niet door

Vanwege de huidige coronamaatregelen zijn evenementen met meer dan 750 bezoekers tot 1 september door de overheid verboden. Hoewel dit een gigantische tegenslag is, begrijpen en respecteren we dit besluit. Dit maakt het voor ons niet mogelijk om Pleinpop te organiseren op de manier zoals wij dat graag zouden willen. We streven naar een festival zonder concessies en onzekerheid zodat we er met z’n allen 100% van kunnen genieten.

Daarom hebben we besloten om Pleinpop en de Biertuin een jaar op te schuiven. Even slikken, de dagen teller wordt terug gezet naar 393. Maar wij zien dit ook als een nieuw moment om naar uit te kijken! Wij gaan door en we hebben een nieuwe datum geprikt. Zet hem maar alvast in je agenda: 2 & 3 september 2022 zal Pleinpop plaats vinden in het Kloosterpark in Schijndel. We hopen jullie dan weer in onze armen te kunnen sluiten en te feesten als nooit te voren!

Liefs,
Het Pleinpop-team

Bekijk de beelden van Pleinpop 2019

Laatste berichten

Luister ons programma van Pleinpop 2019 terug!

Hoe kom je er?

Fiets: Vanaf het centrum van Schijndel is het 5 minuten fietsen tot aan het Pleinpopterrein. Vanaf de Markt komt men via de Pompstraat vanzelf uit bij het Kloosterpark. Er is daar een onbewaakte fietsenstalling. 

Auto: Het Kloosterpark is met de auto uitstekend bereikbaar door naar Sporthal De Dioscuren te rijden op Bunderstraat 6a Schijndel. Hier is een grote parkeerplaats aanwezig. Als je links langs de sporthal af loopt zie je de entree van het Kloosterpark.

Openbaar vervoer: Met openbaar vervoer kun je het beste vanuit ‘s-Hertogenbosch lijn 306 of lijn 156 pakken. Vanuit ‘s-Hertogenbosch kun je het beste uitstappen bij halte de Steeg. Hier stopt ook lijn 306 vanuit Veghel. Vanaf de Steeg is het ongeveer 10 minuten lopen richting het centrum van Schijndel en de Kluisstraat. Daar is de halte waar de 156 vanuit Eindhoven stopt. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Kloosterpark. Ga via de Hoofdstraat richting het centrum van Schijndel (Markt) en daarna de Pompstraat in. Hier zullen ook borden aanwezig zijn.