28 & 29 AUGUSTUS 2020

Kom jij ook genieten op Pleinpop?

Pleinpop is een jaarlijks terugkerend gratis toegankelijk festival dat plaats vindt in het Kloosterpark te Schijndel. Op Pleinpop kun je genieten van spectaculaire, veelbelovende bands in een sfeervol aangekleed park. Het festival zal plaats vinden op zaterdag 29 augustus 2020 en begint om 14:00 uur.

De organisatie van Pleinpop is in handen van zeven jonge gedreven krachten die vanuit hun passie voor muziek en hun binding met Schijndel een festival willen organiseren en zo een bijdrage willen leveren aan een cultureel Schijndel. Daarnaast wil het festival bezoekers verrassen met talentvolle bands uit binnen- en buitenland, maar wil het ook een broedplaats zijn voor regionaal talent.

Met de brede betrokkenheid van ondernemers, vrijwilligers, gemeente, horeca, (internationale) bands, kunstenaars, collega festivals en natuurlijk de bezoekers bouwt Pleinpop ieder jaar weer verder aan een nog muzikaler en sfeervoller festival waar iedereen trots op is.

Bekijk de beelden van afgelopen jaar

Luister ons programma van vorig jaar terug!

Hoe kom je er?

Fiets: Vanaf het centrum van Schijndel is het 5 minuten fietsen tot aan het Pleinpopterrein. Vanaf de Markt komt men via de Pompstraat vanzelf uit bij het Kloosterpark. Er is daar een onbewaakte fietsenstalling. 

Auto: Het Kloosterpark is met de auto uitstekend bereikbaar door naar Sporthal De Dioscuren te rijden op Bunderstraat 6a Schijndel. Hier is een grote parkeerplaats aanwezig. Als je links langs de sporthal af loopt zie je de entree van het Kloosterpark.

Openbaar vervoer: Met openbaar vervoer kun je het beste vanuit ‘s-Hertogenbosch lijn 306 of lijn 156 pakken. Vanuit ‘s-Hertogenbosch kun je het beste uitstappen bij halte de Steeg. Hier stopt ook lijn 306 vanuit Veghel. Vanaf de Steeg is het ongeveer 10 minuten lopen richting het centrum van Schijndel en de Kluisstraat. Daar is de halte waar de 156 vanuit Eindhoven stopt. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Kloosterpark. Ga via de Hoofdstraat richting het centrum van Schijndel (Markt) en daarna de Pompstraat in. Hier zullen ook borden aanwezig zijn.