1 & 2 SEPTEMBER 2023

Pleinpop 2023

Eindelijk is het dan zo ver! Zet de datum voor aankomende editie snel in je agenda.
Op 1 & 2 september strijken we weer neer in het Kloosterpark te Schijndel. Het park wordt omgetoverd tot ons ‘dorp’ met natuurlijk Het Plein, De Jesus Christ Super Stage, De Brouwerij en Speciaalbiercafé Den Gulzigen Bok. Knus, gezellig en vol van muziek! Vrijdag beginnen we om 16:00 uur en zaterdag starten we om 14:00 uur 
Tot Pleinpop!

Timetable

Bekijk de beelden van Pleinpop 2023!

Hoe kom je er?

Fiets: Vanaf het centrum van Schijndel is het 5 minuten fietsen tot aan het Pleinpopterrein. Vanaf de Markt komt men via de Pompstraat vanzelf uit bij het Kloosterpark. Er is daar een onbewaakte fietsenstalling. 

Auto: Het Kloosterpark is met de auto uitstekend bereikbaar door naar Sporthal De Dioscuren te rijden op Bunderstraat 6a Schijndel. Hier is een grote parkeerplaats aanwezig. Als je links langs de sporthal af loopt zie je de entree van het Kloosterpark.

Openbaar vervoer: Met openbaar vervoer kun je het beste vanuit ‘s-Hertogenbosch lijn 306 of lijn 156 pakken. Vanuit ‘s-Hertogenbosch kun je het beste uitstappen bij halte de Steeg. Hier stopt ook lijn 306 vanuit Veghel. Vanaf de Steeg is het ongeveer 10 minuten lopen richting het centrum van Schijndel.
Vanuit Eindhoven pak je bus 156 en stap je uit bij de Kluisstraat. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Kloosterpark. Ga via de Hoofdstraat richting het centrum van Schijndel (Markt) en daarna de Pompstraat in. Hier zullen ook borden aanwezig zijn.